Proiecte executate impecabil și eficient

Colaboratori

În dorința noastră de a oferi servicii de cea mai înaltă calitate, firma noastră colaborează cu lideri în industrie precum, BAUMIT, ISOPOR, MENATWORK, RAVAGO și ELYNYS IMPEX.

swisspor


Cu peste 50 de ani de experiență în domeniul izolațiilor, compania elvețiană swisspor a devenit un furnizor de încredere pentru Baflo Construct în ceea ce privește produsele și sistemele de termo-, fono- și hidroizolații, datorită calității produselor oferite.

Menatwork


Unul dintre cei mai importanți producători și distribuitori de materiale prefabricate pentru amenajări interioare din România, Menatwork este furnizorul nostru de materiale pentru construcții, produse pentru amenajări și finisaje de interior și exterior.

Ravago


Companie belgiană, Ravago oferă soluții de economie de energie și protejarea mediului înconjurător prin promovarea tehnologiilor eficiente și moderne de construcții. Ravago este furnizorul nostru în ceea ce privește materialele termo-, fono- și hidroizolante, sistemele termoizolante pentru fațade, sistemele de finisaj uscat, izolațiile tehnice și materialele geosintetice.

Baumit


Unul dintre cele mai cunoscute branduri de materiale de construcție din Europa, Baumit este furnizorul nostru în ceea ce privește produsele necesare lucrărilor de termoizolare, finisaje de fațadă și interior, renovări și tencuieli.

Elynys


Distribuitor de materiale de construcții, Elynys este un colaborator de încredere, furnizând materiale de înaltă calitate pentru diferite proiecte realizate de către Baflo Construct.